Agentschap

Per 18 januari 2017 zijn wij aangesteld als verkoopagent van messrs. Loksys G|A|S| GmbH, een duitse onderneming gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van hoogwaardige containersloten voorzien van GPS. Het voordeel van dit systeem is, dat de gebruiker zelf kan bepalen op welke container het slot bevestigd wordt, en deze kan volgen.

Het slot wordt over de deurhendel geplaatst, en als het systeem een verandering in beweging detecteert, of het slot geopend wordt, dan wordt er een email, SMS of voicemail aan de gebruiker verstuurd.

 

 Trakalok 1    Trakalok 2    Trakalok 3    Trakalok 4
Trakalok is een containerbeveiligings- en monitoring systeem met real-time alarmeringen indien het alarm geactiveerd wordt   Alle bewegingen, lokaties en het openen van de deuren van de beveiligde container worden opgenomen en veilig opgeslagen   De hardware en software zijn simpel in gebruik, er is geen speciale instructie of training voor nodig.    De Trakalok TLi behuizing is ontworpen om de beveiliging van de linker- en rechterdeur te combineren.
Een alarm wordt geactiveerd in een aantal situaties; het openen van de deur, een afwijking in bepaalde route, of het rijden in een gevaarlijke zone.   Trakalok wordt aan de buitenzijde van de container bevestigd en is daardoor geschikt om enkele sectoren van een reis te volgen.   Trakalok is onafhankelijk en niet gebonden aan expeditiebedrijven, en kan naast het beveiligen van de vracht, ook ingekochte transportservices en routes evalueren.   De behuizing dekt de bevestigings-punten van het sluitsysteem af en schermt af tegen het rommelen daaraan.
Het systeem kan naar uw wensen gepro-grammeerd worden. De waarschuwing wordt in real-time, individueel aan te geven, via SMS ,email, of voice mail gemeld.   De Trakalok behuizing dekt diverse bevestigingspunten van de containerdeurhendel af en schermt deze af tegen rommelen.   Aankoop- en gebruikskosten zijn economisch, het systeem kan zowel gekocht als geleased worden.  

Eerder bevestigde zegels worden niet beschadigd.

Trakalok wordt in Europa gefabriceerd.

 

Model TLH is het meest geschikt voor rederijen, voor het volgen van deur tot deur.

          Model TLI is het meest geschikt voor de havenexpeditie, van laadadres tot terminal.