Temperatuur Datalogger(s)

Lascar Electronics EL-USB-1 Temperatuur datalogger Te meten grootheid: Temperatuur -35 tot 80 °C
Temperatuurdata-logger met ingebouwde lithiumbatterij voor registratie van 16.382 temperatuurmeetwaarden. De opgeslagen meetwaarden kunnen via een USB-interface uitgelezen en met de bijgeleverde software grafisch beoordeeld, of voor de verdere bewerking met andere programma's geëxporteerd worden. De data-logger is waterdicht (IP67) en dus uitstekend beschermd tegen vocht e.d.
testo 184 T2 Temperatuur datalogger Te meten grootheid: Temperatuur -35 tot +70 °C
Met de temperatuurdatalogger testo 184 T2 bewaakt u - gedurende een maximale gebruikstijd van 150 dagen - het transport van gevoelige producten zoals farmaceutica, levensmiddelen en elektronica.
Op de bestemming ziet u in één oogopslag op het display of de LED's of de geconfigureerde grenswaarden zijn aangehouden. Voor gedetailleerde informatie is het voldoende om de logger op een computer aan te sluiten - direct wordt een PDF-rapport met alle relevante gegevens gegenereerd. Om nog comfortabeler en efficiënter met de datalogger te kunnen werken, zijn alle hiervoor benodigde bestanden en gegevens al direct - en nagenoeg permanent - in de testo 184 T2 opgeslagen: configuratiebestand, kalibratiecertificaat, gebruiksaanwijzing en PDF-rapport van de vastgelegde meetgegevens.

Het geheugen voor opslag van de temperatuurdatalogger testo 184 T2 omvat 40.000 meetwaarden. De meetfrequentie kan worden ingesteld tussen 1 minuut en 24 uur.
De testo 184 T2 voldoet aan GxP, 21 CFR deel 11, HACCP en EN 12830. Testo AG is een ISO 9001:2008-gecertificeerd bedrijf en waarborgt de naleving van de norm door zowel interne audits als door erkende externe audits.

Alle voordelen in één oogopslag:

1) Unieke alarmindicatie
Een blik op de LED's is voldoende om te weten, of tijdens het transport grenswaarden zijn overschreden.

2) Zeer eenvoudige bediening
De testo 184 T2 is intuïtief te bedienen en kan zonder speciale opleiding of kennis worden gebruikt: met de knop Start wordt de gegevensregistratie gestart. Stop beëindigt deze.

3) Eenvoudige configuratie
In elke testo 184 T2 is een configuratiebestand opgeslagen, waarmee de testo 184 T2 kinderlijk eenvoudig individueel kan worden geconfigureerd - zonder downloaden, zonder installatie, zonder interface en zonder extra kosten.

4) Gemakkelijk aflezen
Direct na aansluiting van de testo 184 T2 datalogger op de USB-interface van een computer wordt automatisch een PDF-rapport met de transportgegevens gemaakt. Dit is conform de PDF/A-standaard geschikt voor langdurige archivering.

5) Mobiel lezen/afdrukken op locatie
Alle testo 184 T2 dataloggers kunnen op uw locatie met een NFC-compatibele Android-smartphone worden uitgelezen. Ook de overdracht van de gegevens van de datalogger naar de hiervoor geschikte testo-snelprinter (optie) werkt draadloos via NFC.

6) IT-safe
De datalogger testo 184 T2 werkt betrouwbaar zonder software-installatie of -download en veroorzaakt dus geen problemen met uw firewall of virusscanner.